Rosemunde blondebluse til den modebevidste kvinde

Rosemunde blondebluse

Rosemunde blondebluse – En blondebluse kan for nogen kvinder virker frygtindgydende og gammeldags. Bare tanken om at være iført en blondebluse kan virke skræmmende. Usikkerheden om, hvordan man bærer en blondebluse, eller frygten for at komme til at ligne en, som lige har arvet Tante Møges gamle klædeskab, betyder, at mange kvinder fravælger blondebluser.

Men ingen kvinder bør frygte en blondebluse. En blondebluse har et superfeminint look, der aldrig går af mode. Blondebluser er tidløse og alsidige og samtidig kan den bæres året rundt. Blondebluserne fås i en bred vifte af stilarter, designs og farver. Når man taler om blondebluser, så er der specielt et mærke, man ikke kan komme udenom i modeverden, og det er det danske brand ROSEMUNDE.

Modevirksomheden Rosemunde har levet en lidt omtumlet tilværelse med en alvorlig økonomisk krise. I dag Rosemunde igen på rette vej med succesfulde kollektioner til modebevidste kvinder. Rosemunde er især blevet kendt for sine klassiske, fine silketoppe og blondebluser.

Hvis du ikke allerede har en blondebluse, eller bare ønsker lidt fornyelse i garderobeskabet, så har vi i det følgende afsnit fundet nogen forskellige flotte blondebluser fra Rosemunde. Lidt længere nede i artiklen har vi beskrevet nogle modetips til, hvordan du med nogle enkelte tricks kan bære en blondebluse med stil.

Rosemunde sort blondebluse

Sort Rosemunde blondebluse

Kommer snart igen!

Den første blondebluse fra Rosemunde, vi har fundet, er en blondebluse i en enkel stil med lange ærmer. Blusen er rundstrikket, hvilket betyder, at den er tætsiddende. Den har en rund hals med blonder i kanten . Detaljerne med blonder i halsen udstråler et enkelt feminint look og gør blusen velegnet som det inderste lag, fordi blondedetaljerne bliver synlige i kombination med en blazer eller en cardigan. Den har en stilfuld sort farve, der kan komplementere næsten alle andre farver i farvespektret. Den er fremstillet af 70 % silke og 30 % bomuld.

Hvis det at være iført en blondebluse virker som en skræmmende tanke, så er denne bluse i særdeleshed velegnet til at eliminere fobien for blondebluser, fordi denne blondebluse har et design, der på ingen måde er over-the-top i blonder. Den er enkel og stilfuld med diskrete blondedetaljer, hvilket gør den meget alsidig. Prisen på denne Rosemunde blondebluse med lange ærmer er 499,00 kr.

Rosemunde blondebluse med krave

Soft tone Rosemunde blondeb

Kommer snart igen!

Den næste  Rosemunde blondebluse er en hel blondebluse med lange ærmer og en rund halsudskæring i farven i farven soft stone. Soft tone er en farve, der er god til at fremhæve andre farver i dit tøj eller accessories. Det kan dog også være en udfordrende farve, fordi det næsten kræver et mirakel at undgå at få snavs på blusen i løbet af en dag eller aften.

Blusen udstråler et feminint og romantisk look, samtidig med at den skaber en følelse af renhed og positivitet. Den er fremstillet af 58 % bomuld, 40 % polyamid og 2 % spandex. Spandex gør blonderne elastiske, hvilket betyder, at blusen er dejligt behagelig at have på.

En hel blondebluse er perfekt i kombination med jeans. Såfremt du holder det enkelt, kan du sagtens finde andre kombinationer mellem en blondebluse og din nuværende garderobe, der giver et stilfuldt og personligt feminint udtryk, uden at det bliver for kvælende eller i værste fald giver et mindre flatterende look. Blondeblusen koster 495,00 kr.

Rosemunde blondebluse rød

Rød Rosemunde blondebluse

kommer snart!

Dette er en smuk hel Rosemunde rød blondebluse i et tyndt blondestof med lange ærmer. Den har en rund hals.  Den har blondeender ved ærmerne, halsen og i bunden af bluse. Den røde farve er en intens farve, der er fremragende til at stjæle andres opmærksomhed. Samtidig er det en farve der er stærkt forbundet med romantik og lidenskab.

Det tynde blonde stof gør blusen velegnet i kombination med en top som det inderste lag. Den har en lækker feminin udstråling med et strejf af det sexede, forførende og romantiske.
 

En blondebluse i et tyndt stof kan være udfordrende, fordi den kan opfattes som værende gennemsigtig, og langt de færreste ønsker at blive delt på Facebook i et alt for udfordrende look. Det sexede og forførende look på en stilfuld måde kan opnås ved at kombinere blondeblusen med andre lag af tøj. En blazer eller jakke udover denne tynde blondebluse er et stilfuldt og sexet look, hvor blusen leger med det forførende element kun ved at være delvist synlig, mens resten overlades til fantasien. Blondeblusen kan fås til  599,00 kr.

Rosemunde bluse med blonde

Fælles for de forskellige varianter af Rosemunde blondebluser er, at de alle kan styles på et utal af spændende og elegante måder. I det følgende afsnit har vi beskrevet, hvordan du med et par enkle modetips og tricks kan style din personlige tøjstil med en blondebluse, uanset om du ønsker et feminint, råt, forførende, eller et afslappet look.

Det feminine look med blondebluser

Blonder er et delikat stof, fremstillet af garn eller tråde i et mønster, lavet på maskine eller i hånden. Oprindeligt blev blonder lavet af silke, guld eller sølv, men i dag bliver blonder ofte fremstillet af bomuldstråde eller silketråde. Blonder har et feminint udtryk, og det betyder, at Rosemunde blondebluser i sig selv er feminine og alsidige, samtidig med at de fås med en bred vifte af blondedetaljer, designs og farver.

En Rosemunde blondebluse kan nemt kombineres med andre feminine elementer for at skabe et endnu mere feminint look. Kombinér blondeblusen med kjoler, nederdele med blomstremønstre eller farver i pastelnuancer, så skaber du det ekstra feminine touch, eller kombinér din nuværende garderobe med en Rosemunde blondebluse og få det enkle feminine udtryk, som blondedetaljerne skaber.

Det afslappede look med blondebluser

Såfremt du ønsker et afslappet look, kan du med fordel vælge en Rosemunde blondbluse med få blondedetaljer på eksempelvis halsen, skuldrene, ryggen eller ærmerne. Du behøver nødvendigvis ikke at vælge en bluse, der er fuldstændigt udsmykket med blonder eller ændre din stil fuldstændigt.

Skab et afslappet look ved at kombinere blondeblusen med almindelige og afslappede elementer fra din garderobe. Jeans er den ideelle løsning, evt. med en cardigan eller en løsthængende jakke for at skabe det afslappede look.

Det rå look med blondebluser

En klassisk hvid Rosemunde blondebluse har et feminint og delikat udseende, men hvis du kombinerer den med tøj eller accessories, der har et mere maskulint element, så får du et supercool og råt look. Kombinationen af det yndefulde og klassiske med det rå og maskuline er blevet en trend, der er yderst populær.

råt look med blondebluse

Et par sorte læderbukser, hvid blondebluse eller en sort læderjakke med leggings og et par støvler er et glimrende valg til det cool og rå look. Det rå look tager som oftest udgangspunkt i det dystre og den kraftfulde sorte farve.

Fordelen ved den sorte farve er, at den komplementerer alle andre farver, og derfor kan blondebluser i forskellige farver nemt kombineres med sorte rå elementer for at skabe det rå look. Det rå look skabes bedst ved at anvende materialerne læder eller kunstlæder. Ægte læder er et relativt dyrt materiale, men du kan sagtes anvende kunstlæder for at opnå den samme effekt.

Det forførende look med blondebluser

En hel Rosemunde blondebluse i et tyndt hvidt eller sort blondemateriale kan være en udfordring at bære. Det er  fordi den er eller kan opfattes som værende gennemsigtig. Langt de færreste ønsker at blive delt på Facebook eller Instagram i et alt for udfordrende look. Såfremt din blondebluse er gennemsigtig, så bør du altid være opmærksom på, hvordan din tøjstil kan opfattes af andre.

forførerende look med blond

Det er en balancegang mellem, hvornår din stil opfattes som værende forførende eller hvornår den opfattes som værende mindre flatterende. Et look, du bør undgå, er gennemsigtige blonder fra top til tå. Blonder, hvor både bh og trusser er delvist synlige kan være en kombination, som kan opfattes af mange som ikke særlig smagfuldt.

Det sexede og forførende look med en gennemsigtig blondebluse kan skabes på en smagfuld måde ved at kombinere blondeblusen med andre lag af tøj. En blazer eller en strikjakke udover en tynd blondebluse er et stilfuldt og sexet look. Blusen leger med det forførende element ved kun at være delvist synlig, mens resten overlades til fantasien. Hvis du føler dig delvist ”nøgen” i en tynd blondebluse, så dæk den over med en jakke, bluse, cardigan. Du kan også bruge en top, t-shirt som det inderste lag.

Smykker og blondebluser

Et sidste modetip, der er godt at huske på, er, at når du er iført en blondebluse, så prøv at begrænse mængden af smykker, du tilføjer dit outfit. Et par øreringe er glimrende, mens et væld af halskæder, armbånd og andet bling-bling kan resultere i en modekatastrofe. Lad blondeblusen og blondedetaljerne do-the-talking, og hvis du tilføjer smykker, så prøv at begrænse det til det enkle udtryk.

Rosemunde blondebluser til modebevidste kvinder

En Rosemunde blondebluse til kvinder er et must-have, fordi den er feminin, tidløs og alsidig. Den er fremragende til at skabe forskellige looks, hvad enten du foretrækker det afslappede look, det rå look, det forførende eller det mere feminine look. Rosemunde blondebluser fås i mange forskellige varianter, og du kan med sikkerhed nemt finde det design med blondedetaljer, der passer til din personlige stil og smag.

Prøv desuden at eksperimentere med en Rosemunde blondebluse, mulighederne er uanede, og forhåbentlig har denne artikel givet dig ny inspiration til et nyt personligt udtryk. Hvis du ikke fandt lige netop den Rosemunde blondebluse der faldt i din smag, så kan den måske findes hos Rosemundes officielle webshop.

Skriv et svar

Skriv venligst en kommentar!
Skriv venligst dit navn her