Rains regnjakke dame tilbud

Vejret i Danmark kan være meget omskiftelig, det ene øjeblik kan det regne, og i det næste bryder solen frem fra skydækket. Regnvejret har sin egen charme, men de fleste frygter det øjeblik, hvor huden eller håret bliver ramt af de første alarmerende våde dryp, for derefter at være vidne til, hvordan regnen tager til i styrke, og himlen åbner op for sluserne. Netop i det øjeblik skærpes sanserne af den specielle duft af regnvejr, der kildrer i næsen, og de utallige regndråbers forsøg på at nå helt ind til huden og gøre dig våd og klam. Denne regnvejrstilstand er et fænomen, vi danskere bør forvente at opleve oftere og oftere, fordi klimaforandringerne betyder, at vi i fremtiden får et varmere og vådere vejr, specielt vintrene bliver mildere og fugtigere end førhen.

Dette faktum betyder, at der altid bør hænge mindst en regnjakke i dit garderobeskab, hvad enten du elsker, når det regner, eller hader regnvejr. Regnjakker til kvinder kommer i en bred vifte af farver og designs, fra simple regnsæt til håndsyede designerregnfrakker. Samtidig varierer prisen fra få hundrede kroner til flere tusinde kroner afhængigt af mærke, kvalitet og materialer.

En af de producenter af regntøj, der oplever en forrygende succes, er det danske regntøjs mærke RAINS.

RAINS regnjakker

Virksomheden bag mærket RAINS blev grundlagt i slutningen af 2011 med visionen om ”at skabe et klart brand med fokus på produktet; en regnjakke med en åbenlys funktion og et skarpt udtryk, skabt i god kvalitet og i flotte farver.” I dag er denne grundtanke endt med at blive en del af RAINS’ dna. RAINS fremstiller regntøj og accessories i et tidløst og originalt skandinavisk design, hvor de funktionelle detaljer, komforten, æstetikken og selve designet er altafgørende. Sortimentet fra RAINS er omfattende og består både af overtøj og accessories til både mænd og kvinder. Allerede fra begyndelsen var RAINS en virksomhed med internationale ambitioner. Den fokuserede satsning har betydet, at RAINS i dag har over 800 forhandlere i 20 lande, og den trend ser ud til at fortsætte.

Men det er den moderne fortolkning af den klassiske regnjakke, med et strejf af nytænkning og tidløst design. Forenet med både praktiske og funktionelle egenskaber, samt en velsmurt marketings afdeling, der har gjort mærket RAINS til en succes. Samt selvfølgelig en bred skare af modebevidste kvinder og mænd med hang til lækkert regntøjs design til rimelige priser.

RAINS regnjakke dame tilbud

Cyberspace er efterhånden blevet en jungle, når det gælder om at finde de rigtig gode tilbud. RAINS regnjakke tilbud er desværre ikke dem man finder tit. For den prisbevidste shopper kan det godt lade sig gøre, specielt hvis man kigger lidt udenfor landets grænser. I danske webshops vil du af og til finde RAINS regnjakke dame tilbud, men der er ofte kun tale om ganske få regnjakkemodeller i specifikke størrelser. Denne artikel vil blive opdateret jævnligt så du løbende får de gode RAINS regnjakke tilbud.

RAINS regnjakker til kvinder omfatter en stor kollektion af regntøj i et bredt udvalg af farver, snit og længder og designs. Farvespektret strækker sig fra sort, grå, blå, grøn, sand, bordeaux, til orange og gul. Den gule regnjakke fra RAINS er en af vores favoritter, og den kan du læse mere om i artiklen: ”Gul regnjakke – den klassiske gule regnjakke er tilbage”. En anden af vores favoritter er den røde regnjakke.

RAINS regnjakke rød

Rains rød regnjakke

Find regnjakken her!

Det første RAINS regnjakke tilbud er den klassiske lange røde RAINS regnjakke. Den har et stilrent snit med knapper langs fronten og en justerbar hætte bag på regnjakken. Den røde regnjakke er en pangfarve, der ligesom den gule regnjakke er særdeles velegnet til at skabe synlighed. Når man beskriver en farve, taler man om varme eller kolde farver og ofte i kombination med følelser. F.eks. en “fræk rød farve” eller “en glad gul farve”.  I farvepsykologi er farven rød en optimistisk og opløftende farve, der udstråler varme og glæde. Samtidig er den, som tidligere skrevet, en farve, der skaber opmærksomhed.

Det er smag og behag, om man ønsker den øgede opmærksomhed, men det er veldokumenteret, at orange og røde farver er betydeligt mere sikre i trafikken. Alene det faktum gør, at en rød regnfrakke kan reducere risikoen for en tur på skadestuen, specielt hvis du er medlem af den folkeklub, der cykler på din jernhest til og fra arbejde i al slags vejr. Regnjakken kommer desuden med frontlommer og ventilationshuller under armene. Materialerne i regnjakken er 50 % polyester og 50 % af plasttypen polyurethan (PUR), samtidig kan den klare et vandsøjletryk på 3000 mm. Denne regnjakkemodel fås desuden i farverne sort, blå, sand, og grøn.Prisen på dette RAINS regnjakke dame tilbud er 700,00 kr.

RAINS curve regnjakke

Rains curve regnjakke

Find regnjakken her!

Det andet RAINS regnjakke tilbud er den utrolig populær model RAINS curve regnjakke i sort. En moderne fortolkning af den klassiske trenchcoat. Denne regnjakke model kommer med en justbar hætte med løbegang og bindebånd. Den har en vandtæt lynlås, samt en funktionel knaplukning på forsiden, hvilket giver den fleksibilitet, når man ikke ønsker en fuldstændig tillukket regnjakke.

Ligesom den klassiske trenchcoat har denne nyfortolkede regnjakke et justerbart bindebånd i livet. Desuden har den to udvendige lommer med knapper i rusfrit stål. RAINS curve regnjakken har to ventilerede øjer under hver armhule for at sikre ventilation og luftcirkulation. En af fordelene ved disse ventilationshuller er, at regntøjet bliver åndbart. Det betyder, at når du bevæger dig, så vil overskudsvarmen fra kroppen transporteres væk. Rent praktisk betyder det, at du ikke bliver våd, klam og svedig indvendig fra. Samtidig med at regnjakken stadig er beskyttende mod nedbør i form af regn, sne eller slud.

Materialerne i regnjakken er 50 % polyurethan (PUR) og 50 % polyester. Regnjakken kan desuden klare et vandsøjletryk på 3000 mm. Regnjakken fås desuden i farverne blå, sand, grå, grøn og bordeaux. Dette RAINS regnjakke dame tilbud på denne nye fortolkning af den klassiske trenchcoat er 750,00 kr.

RAINS regnjakke sort

Rains sort regnjakke

Find regnjakken her!

Et tredje RAINS regnjakke tilbud, der er meget populær, er RAINS regnjakken i farven sort. Regnjakken har et enkelt, feminint og sporty look. Jakken har en vandtæt to-vejs lynlås på forsiden, hvilket gør den meget fleksibel, når du f.eks. cykler, da du kan lyne lidt op forneden, således at regnjakken ikke låser din krop og dine ben, mens du tramper rundt i pedalerne. Modellen kommer med en justbar hætte med løbegang og bindebånd. Den har desuden to udvendige lommer foran og kommer med to ventilerede øjer under hver armhule for at sikre ventilation og luftcirkulation. Syningerne er tapede, hvilket gør, at regndråberne ikke kan trænge ind igennem syningerne på regnjakken. Regnjakken kan klare et vandsøjletryk på 3000 mm.

Vandsøjletryk er en teknisk definition, der angiver, hvor mange millimeter vand én kvadratcentimeter af et stof kan modstå. Det betyder, at jo større vandsøjletryk stoffet kan klare, desto mere vandtæt er det. En regnjakke skal kunne klare et vandsøjletryk på 2000 mm, og jo højere et tryk, desto bedre beskytter den. Materialerne i regnjakken er 50 % polyester og 50 % af plasttypen polyurethan (PUR). Dette RAINS regnjakke tilbud på RAINS regnjakken i sort er på 700,00 kr.

RAINS regnjakkens praktiske detaljer

Udover det designmæssige og regnjakkens farve er der nogle praktiske detaljer, der kan have indflydelse på dit valg, og på hvorvidt du bliver glad for din nye RAINS regnjakke, eller om det bliver et fejlkøb. Lidt afhængig af dit behov og din smag bør du være opmærksom på følgende praktiske detaljer, inden du køber en given RAINS regnjakke:

 • RAINS regnjakkens vandsøjletryk

Det kan godt være lidt forvirrende med de teknisk begreber, men på alle RAINS regnjakkerne er der angivet et vandsøjletryk. Regntøj er overtrækstøj, hvis primære formål er at beskytte dig mod nedbør og holde dig tør. Det betyder, at regntøjet skal være vandtæt. Vandtæthed måles i vandsøjletryk, der er en teknisk definition, der angiver, hvor mange millimeter vand én kvadratcentimeter af et stof kan modstå pr. time. Rent praktisk betyder det, at jo større vandsøjletryk regnjakken kan klare, desto mere vandtæt er den. Regntøj må kun kaldes ”regntøj”, når det har et vandsøjletryk på mindst 2000 mm.

De fleste RAINS regnjakker kan klare et vandsøjletryk på 3000 mm. De 3000 mm er en godkendt vandtæthed for korte og mellemlange ture i regnvejr. Elsker du trekking i Sverige, fluefiskeri i Nordnorge, hvor du i størstedelen af tiden befinder dig i risikozonen for at blive udsat for længerevarende og kraftige regnvejr, så er et vandsøjletryk på 3000 ikke nok til at holde dig tør i flere timer eller dage. Fritidsaktiviteter eller arbejde i længerevarende eller kraftige regnvejr kræver regnjakker og regntøj med et vandsøjletryk på mindst 5000 mm.

 • RAINS regnjakkens åndbarhed

De fleste RAINS regnjakker er åndbare. En regnjakkes åndbarhed er afhængig af materialernes åndbarhed. Desuden kan regnjakken have tilføjet flere funktioner, der øger dens åndbarhed. En af fordelene til at vælge en åndbar regnjakke er, at når du bevæger dig, så vil din krop producere varme. Den ekstra varme, som kroppen ikke bruger, benævnes som overskudsvarmen. Overskudsvarmen slippes fri gennem eksempelvis ventilationshuller under armene eller på ryggen. Det betyder at du ikke bliver våd, klam og svedig indvendig fra, samtidig med at regnjakken stadig beskytter dig mod nedbør. Ulempen med åndbare regnjakker er, at de ikke er 100 % vandtætte, men vandafvisende i større eller mindre grad. De fleste RAINS regnjakker er desuden produceret i 50 % polyester, der er åndbart og vandafvisende, men mindre slidstærkt, samt 50 %  polyurethan (PUR), der er en fleksibel plasttype, der forbedrer slidstyrken.

                          

Fordelene ved en RAINS regnjakke 

Udvalget af RAINS regntøj er bredt, og derfor bør du gøre dig nogle overvejelser om, hvilken model du skal vælge, og om den pågældende regnfrakkemodel opfylder dit behov og appellerer til din smag og personlige stil. I det følgende har vi opstillet nogle af de designmæssige, funktionelle og praktisk egenskaber, der gør en RAINS regnjakke til et stilsikkert valg, næste gang du skal have en ny regnjakke.

 • Et lækkert dansk tidløst design
 • Et stilrent og cool look, der appellerer til den modebevidste kvinde
 • Et bredt farvespektrum
 • Regnjakker med pangfarver, f.eks. gul og orange, der øger synligheden
 • Mulighed for limited edition regnjakker
 • Mulighed for unisex modeller
 • Regnjakkerne er åndbare
 • Der er ikke er anvendt PVC-plast med ftalater i materialerne
 • De fleste regnjakkemodeller har ventilationssystemer under armene eller på ryggen
 • De fleste regnjakkemodeller har justbar hætte, som kan yde ekstra beskyttelse
 • De fleste regnjakker har vandtætte lommer til pung, mobiltelefon og værdigenstande etc.
 • Regnjakker med et vandsøjletryk på 3000 mm
 • Et plus med tapede syninger, fordi det øger vandtætheden
 • Et plus med lange ærmer – og hvis ærmegabet kan justeres, så ærmet ikke glider op ved aktivitet
 • Et plus med lang ryg, fordi det beskytter lænden
 • Et plus med både knap- og lynlåslukning, fordi det øger fleksibiliteten

RAINS regnjakke

Det unikke ved de fleste RAINS regnjakker og et argument, der er svært at komme udenom, hvis du ønsker en ny regnjakke, er, at det er en unisex modeller. Det betyder, at den også passer din ven, kæreste eller mand. Risikoen er omvendt, at han bliver så glad for sin nyindkøbte RAINS regnjakke, at det bliver kvitteringen, der bliver afgørende for ejerskabet, hvis delementaliteten langsomt forsvinder.

I sidste ende er det dit eget valg, hvilken RAINS model der passer bedst til dit behov og din personlige stil, men vi håber, at artiklen har hjulpet dig til at træffe et bedre valg, når du en dag står i en købssituation og skal vælge en RAINS regnjakke.

Skriv et svar

Skriv venligst en kommentar!
Skriv venligst dit navn her