Online magasin for kvinder

stort logo vildmedmode.dk

Hjertelig velkommen til vildmedmode.dk og tusind tak fordi du læser med! Vild med mode er et nyt dansk online magasin for kvinder, der blev lanceret den 15. Marts 2018.

Coco Chanel udtrykte det så smukt: Mode handler ikke kun om tøj, moden er overalt og udspringer af mange inspirationskilder. Du er mode! Din stil afspejler, hvem du er og din personlighed. Der er intet rigtig eller forkert. Det er tilladt at lege. Hvem vil du være i dag? En fashionista , en forretningskvinde, en hippie eller en sofabums? Uanset hvor billigt eller dyrt dit tøj er, og hvilken tøjstil du vælger, så er det vigtigste, at du føler dig godt tilpas, og at du har det godt med dig selv.

Online magasin for kvinder citat

Vores vision med vildmedmode.dk

Vores vision med vildmedmode.dk er at blive en inspirationskilde inden for accessories, mode og skønhed til piger og kvinder. Vi håber, at vi gennem vores artikler, anmeldelser og modetips kan inspirere din personlighed og din tøjstil. Vi vil skrive om de sidste nye modetendenser samt hjælpe dig med at finde de nye attraktive tilbud, før dine veninder finder dem. Vi elsker farver, så er du advaret på forhånd. Vi elsker farver, der giver kulør på tilværelsen og tøjstilen. Vi elsker det farve ”gen”, der giver tøjstilen lidt pondus uden at blive vulgært. Moden har mange fantastiske farver, hvis bare man engang imellem tør udfordre sig selv.

Citat af chanel

Online magasin for kvinder

Vi har mange egenskaber. Vi er et online modemagasin, hvor I kan svare og kommentere på vores indlæg. Vi er en mode- og skønhedsblog, der er i konstant udvikling. Vi har intentioner om at blive din ”virtuelle veninde”, der hjælper dig med at navigere i den voksende modejungle i cyberspace. Men vigtigst af alt, så har vi passion for fashion. Vi har mod og tør skrive med et glimt i øjet. Vi har det farve-“gen”, der er en del af vilmedmode.dk’s DNA. Vi håber, at I vil tage godt imod vores online magasin for kvinder, og at I med tiden vil finde vildmedmode.dk både underholdende og inspirerende.

God fornøjelse og læselyst!

Skriv et svar

Skriv venligst en kommentar!
Skriv venligst dit navn her