Om os

Vildmedmode.dk er en ny dansk mode blog, der blev lanceret den 15. Marts 2018. Vores vision er at blive en inspirationskilde indenfor accessories, mode og skønhed til piger og kvinder. Vi håber, at vores læsere vil finde inspiration i vores spændende modeguides, modetips og modeartikler om de nyeste trends i modeverdenen. Vi er i opstartfasen, så i den kommende tid vil der ske en lang række opdateringer og forbedringer.

Bag om vildmedmode.dk findes en række kreative personer med en passion for mode og skønhed. Vi er alle tilknyttet vildmedmode.dk på frivillig basis, og fordi vi deler en fælles interesse for modeuniverset. En succesfuld dansk mode blog opstår ikke ud af den blå luft, det kræver tid, og det er forbundet med omkostninger. Derfor findes der affiliate links og annoncer på vildmedmode.dk , som er nødvendigt for at kunne drive en succesfuld mode blog i dag og i fremtiden. For yderligere oplysninger læs venligst vores cookie- og privatlivspolitik.

Du kan læse mere om os og vores vision med vildmedmode.dk her: Mode blog

Blogging

Sidder du derude bag skærmen med et kreativ gen, der elsker at blogge om mode, modetrends eller skønhed til kvinder?

om os - I love blogging

 

Så har du en mulighed for at blive gæsteblogger på vildmedmode.dk Vi er altid interesseret i gode, relevante og velskrevne artikler, der er spændende eller inspirerende for vores læsere. Gæstebloggere vil få eksponering på forsiden samt 1-2 links i selve artiklen. Du er mere end velkommen til at kontakte os på vildmedmode.dk, hvis du ønsker at blive gæsteblogger – vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os
Ønsker du at komme i kontakt med os, så kan du udfylde vores kontaktformular. Har du ris eller ros eller noget helt andet på hjertet, så er du mere end velkommen til at skrive til os. Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.