Lang cardigan sort – populære lange sorte cardigans i en kold tid

lang sort cardigan

Kim Larsens hit begynder med ”Det er en kold tid, som vi lever i, alle går rundt og fryser”. Hans lyrik passer meget godt på efteråret og vinteren, der nærmer sig med hastige skridt. Tiden er inde til at finde det varme tøj frem fra gaderoben. Inden den første forkølelse kommer snigende i ly af efterårsmørket. En lang cadigan sort er et af de sweater designs, enhver kvinde bør have i sin garderobe.

En lang cardigan sort er et stilsikkert valg, fordi den passer godt til alle kropstyper og til de fleste lejligheder. En lang sort cardigan kan både bruges om sommeren og om vinteren. De findes i mange varianter, designs og størrelser, farver og prints. Prisen er ofte afhængige af mærke, kvalitet og materialer. Men der er især et cardigan design, der altid bliver genfortolket af utallige danske og udenlandske designere, og derfor aldrig går af mode – og det er den lange sorte cardigan.

Typer af lange sorte cardigans

En lang sort cardigan kan let kombineres med din øvrige garderobe alt efter din personlige stil. Der findes forskellige varianter af den lange sorte cardigan, og de mest almindelige er:

  • Den klassiske lange cardigan med knaplukning i fronten. Et design, der let kan kombineres med den øvrige gaderobe, og et design, der udstråler en afslappet stil.
  • Den åbne lange cardigan uden knapper eller lukning. Et design, der udstråler enkelthed, stilfuldhed og elegance.
  • Den oversizede cardigan, eller på engelsk ”boyfriend” cardigan, som er betegnelsen for en cardigan, der har en meget stor størrelse og en løsthængende pasform. Et design, der udstråler hygge og afslappethed.
  • Den strikkede lange cardigan. Et klassisk design, der ofte har et lidt mere vintageagtigt look, en bedstefar cardigan på den fede måde.

Modetips til lang sort cardigan

Fælles for de forskellige varianter af den sorte lange cardigan er, at de alle kan styles på et utal af spændende og elegante måder, hvor kun din personlige stil og smag sætter begrænsninger. I det følgende afsnit har vi beskrevet, hvordan du med et par enkelte modetips og tricks kan style din personlige stil med en lang sort cardigan, uanset om du ønsker en cool og funky stil eller bare et afslappet eller romantisk look.

Den sorte lange cardigan har, som tidligere beskrevet, et enkelt, tidløst og alsidigt design, der kan kombineres med alt fra din egen garderobe. Den sorte farve komplementerer desuden næsten alle farver, men farvekombinationer med stærke farver er især gode til at skabe opmærksomhed.

Lang sort cardigan med bælte

cardigan med bælte

Et bælte er en fremragende accessory, som sandsynligvis allerede findes i dit garderobeskab, og i kombination med en cardigan kan det spændes rundt om dine hofter eller talje for at skabe, fremhæve eller oprette en talje. Et tyndt bælte har en evne til at få din silhuet til at se slankere ud, mens et bredt bælte har en evne til at forkorte din talje. Alternativt kan et tørklæde benyttes i stedet for et bælte.

En cardigan i kombination med en farverig rullekravesweater er et stilsikkert valg, der både kan bruges til hjemlig hygge og festlige lejligheder. Denne kombination kan eventuelt suppleres med en halskæde eller lignede for at give din stil et mere personligt aftryk.

Et mere dristigt og forførende look opnås, hvis du bruger cardiganen med knaplukning som en kjole med et bælte omkring taljen.

Lang sort cardigan med et tørklæde

En enkel måde at style din cardigan på er at kombinere den med et tørklæde. Fx striktørklæder til det varme afslappede udseende eller farverige, silkebløde tørklæder til det mere elegante udseende. Det rigtige tørklæde kan gøre underværker, og mulighederne er uendelige, alt afhængig af hvilket udseende du ønsker.

cardigan med halstørklæde

Et emblem, en broche eller en sløjfe etc. er fremragende accessories, der kan tilføje din cardigan en romantisk, vintage eller piget stil. Du kan placere en broche på den klassiske måde: på højre eller venstre side af brystet, eller hvis der er tale om en åben cardigan, kan en broche bruges som lukkemekanisme. En mærkesag, der er oppe i tiden, kunne være Knæk Cancer blomsten som du kan købe hos Kræftens Bekæmpelses webshop

Lang sort cardigan med tætsiddende bukser

Lange lige cardigans kan helt sikkert påvirke din opfattede højde, især hvis de kombineres med tætsiddende jeans, leggings etc., fordi når øjet betragter lange lige linjer skabes en illusion af længde. Alternativt kan lange støvler også benyttes for at give illusionen af ekstra højde større effekt.

cardigan med leggings

 

En cardigan i kombination med en t-shirt giver et ungt og funky look, specielt hvis det er en åben cardigan. Læder jakker eller bukser i samspil med en sort cardigan kan give et ungt råt look mens en kombination med en Rosemunde blondebluse til modebevidste kvinder kan give et romantisk og feminint look.

Den sorte farve er en meget kraftfuld farve. Den skaber stil og elegance, samtidig med at det er en sexet og forførende farve. Den er desuden fremragende i kombination med andre farver.

Eksperimenter med din nuværende garderobe – nederdele, kjoler, bukser etc. – kombinationsmulighederne er uanede. Forhåbentlig har denne liste givet dig ny inspiration.

En lang sort cardigan er fremragende til at skabe forskellige looks. Hvad enten du foretrækker det afslappede look eller det mere stilrene look. Det er vigtigt at huske på, at der ikke findes en rigtig eller forkert måde at vælge tøjkombinationer mellem en lang sort cardigan og din øvrige garderobe. Uanset hvilken tøjkombination eller stil du vælger, så er det vigtigste, at du føler dig godt tilpas, og at du har det godt med dig selv, og den stil du har valgt.

Hvis du ikke allerede har en lang sort cardigan eller bare ønsker lidt fornyelse i garderobeskabet, har vi fundet 4 forskellige flotte lange sorte cardigans, der passer til ethvert tøjbudget.

VILA lang sort cardigan

Den første lange sorte cardigan er et fantastisk fund til prisen. Cardiganen er fra VILA, og modellen hedder VIRIL long knit cardigan. VILA er et dansk brand, der er ejet af den danske modekoncern Bestseller A/S, der er kendt for kvalitetstøj med et ungt trendy design til konkurrencedygtige priser. Den er fremstillet af 50% Viscose, 27% Nylon og 23% Polyester. Cardiganen er åben med to lommer på fronten. Den har lange ærmer og ribstrik ved slutningen af ærmerne.

VILA lang sort cardigan

VILA lang sort cardigan!

Cardiganen har en flot længde, der går ned til lidt under knæene, hvilket betyder at den er fremragende til at skabe en illusion af ekstra højde, specielt hvis den kombineres med tætsiddende jeans eller lignende. Den har et design, der udstråler enkelthed og stil, samtidig med at den er trendy. Specielt de ekstra lange cardigans har været en populær trend i løbet af sommeren både i gadebilledet og på runway’en. Prisen på denne flotte og enkle åbne cardigan er kun 249,95 kr.

KAFFE lang sort cardigan

Denne sorte lange cardigan er fra KAFFE. KAFFE er et dansk prisvenligt brand, der har stor succes med et moderigtigt og casual design til kvinder. Denne model fra KAFFE hedder Alouise Strikcardigan. Det er en åben lang sort cardigan. Den har et en løsthængende pasform. Modellen har et enkelt design og har samtidig et strejf af ”boyfriend” cardiganen med en vid og løsthængende pasform. Den er fremstillet af 51% Polyacryl, 49% Bomuld, hvilket gør den dejlig blød og lækker.

KAFFE strikcardigan

Lækker lang cardigan fra KAFFE!

Denne cardigan er særdeles velegnet i kombination med en ren rullekravesweater, andre sweatre og lignende. Dels fordi dens løse pasform og åbne front udstråler hygge og afslappethed. Denne sorte cardigan er en af vores absolutte favoritter, fordi den udstråler et trendy og afslappet look, samtidig med at den kan kombineres med vinterens tykke varme bluser og trøjer. Denne åbne sorte cardigan er sat ned med 30% og fås til kun  419,97 kr.

MINUS lang sort cardigan

Den næste sorte lange cardigan er fra Minus.  Minus er skandinavisk redefineret mode med feminin og sofistikeret kvaliteter og detaljer. Cardiganen fra Minus er en åben lang cardigan sort strikket i en blød perlestrikket bomuld. Den er fremstillet af 100 % Bomuld. Cardiganen har lange ærmer, en rund halsudskæring med stiklommer foran og er ribstrikket i siderne.

Minus cardigan sort

Lækker lang cardigan fra MINUS!

En åben cardigan er velegnet i kombination med forskellige accessories, eksempelvis striktørklæder og halskæder, der bliver fremhævet ved den åbne front. En flot halskæde kan hjælpe dig med at fuldende dit udseende og gøre din stil mere personlig.

Strikcardigan fra Bon’A Parte

Den sidste cardigan, vi har fundet, er fra Bon’A Parte, Izabel Strikcardigan. Det er en lang sort cardigan med et design med en dyb V-udskæring og løsthængende pasform. Den har ribkant i ærmerne samt den på den nederste del. Den er fremstillet af 5% Uld, 30% Polyacryl, 10% Mohair, 5% Elasthan. Uld er et naturligt og bæredygtig materiale, der har mange positive praktiske egenskaber. Uld føles bare bedre og behageligere at have på. Uld er desuden en naturlig, åndbar fiber (hårene), der giver en øjeblikkelig varme i modsætning til syntetiske materialer. Uldfibre er desuden meget slidstærke og fleksible. Det faktum betyder at holdbarheden, og dermed cardiganens levetid, er langt højere end hos eksempelvis en cardigan af bomuld.

Izabel Strikcardigan

Lækker strikcardigan fra Bon’A Parte!

Denne åbne cardigan har samtidig et ren stilrent snit og er derfor velegnet til at påvirke dine omgivelsers opfattelse af højde, især hvis du kombinere cardiganen med tætsiddende jeans, leggings etc. Det skyldes at når øjet betragter lange lige linjer skabes en illusion af længde. Dette er en cardigan af høj kvalitet, der udstråler enkelthed og stilfuldhed, hvilket gør den ideel til de fleste lejligheder i en kold tid.

Fordelene ved en lang sort cardigan

En lang sort cardigan til kvinder er et must-have, fordi den er praktisk, tidløs og alsidig. Den er fremragende til at skabe forskellige looks, hvad enten du foretrækker det afslappede look eller det mere elegante og stilrene look. De sorte cardigans fås i mange forskellige varianter, og du kan med sikkerhed nemt finde det design, der passer til din personlige stil og smag. Prøv at eksperimentere med en lang sort cardigan, mulighederne er uanede, og forhåbentlig har denne artikel givet dig ny inspiration til et nyt personligt udtryk.

En lang sort cardigan er en livsnødvendighed for enhver modebevidst kvinde, desuden har den en skjult fordel med et twist, fordi den sorte farve er særdeles velegnet til på en elegant måde at skjule de ekstra kilo, der i løbet af efteråret og vinteren på ”mystisk vis” får badevægtsnålen til at køre den forkerte vej.

Skriv et svar

Skriv venligst en kommentar!
Skriv venligst dit navn her