Moderigtige tørklæde kommer i mange varianter, mærker, mønstre og farver for enhver pengepung. Men der er særligt et mærke, der kan få nakkehårene på de fleste mænd til at rejse sig og det er mærket Lala Berlin. Måske ikke første gang de hører navnet eller ser navnet på ønskelisten. Men det er 100% sikkert, at de ikke glemmer navnet igen når de skal købe et Lala Berlin triangle trinity classic tørklæde for første gang.

Et Lala Berlin triangle trinity classic tørklæde er kort sagt, det ypperligste indenfor moderigtige tørklæder til piger og kvinder. Og grunden til at navnet er printet fast i enhver bevidsthed, udover de lækre materialer og moderigtige designs, er prisen. Det er et dyrt tørklæde. Uanset om du selv står i en købssituation eller om du har lagt en fælde med en ønskeliste for din uvidende bedre halvdel, kæreste eller mand.

Indrømmet – den sunde fornuft, er vi for længst forbi. Men omvendt koster en tysk sportsvogn jo også kassen og jeg kan garantere for, at jeg spinder mindst lige så højt som motorlyden fra en Porsche 911, hvis der ligger et Lala Berlin cashmere tørklæde under juletræet i år eller jeg får det i fødselsdagsgave.

Designeren Leyla Piedayesh

Den kreative hjerne og stifter af Lala Berlin er iranske fødte Leyla Piedayesh. Hun fik sit store gennembrud med en fremvisning af hendes 2007 kollektion, ved Mercedes Benz Fashion Week. Lala Berlin er sidenhen blevet kendt for sine kollektioner i superlækre materialer – cashmere, silke, blød bomuld samt jersey i forskellige tøjdesigns. Brand ikonet er, dog stadigvæk de lækre cashmere tørklæder, der fås i forskellige farverige print. Mærket Lala Berlin repræsenterer Berlin’s storbymode og avantgarde stil i hele verden og har opnået kultstatus blandt Hollywood kendisser såsom Cameron Diaz og Natalie Portman. I 2011 åbnede Lala Berlin en butik i København og sidenhen har brandet erobret mange danske fashionista hjerter.

De seneste år har Leyla Piedayesh brugt på at genfinde fokus på de oprindelige rødder og værdier for brandet Lala Berlin. Til Copenhagen Fashion Week i februar 2017, gik Leyla Piedayesh på runwayen efter showet, med et skilt med ordene ”I’m an immigrant”. Det politiske statement var en konsekvens af Trumps indrejseforbud i USA, for personer med pas fra flere mellemøstlige lande deriblandt Iran, hvor Leyla Piedayesh er født. Det politiske budskab ses desuden i Trucker-jakkerne fra Levi’s, som Leyla Piedayesh designede eksklusivt for Zalando. Jakkerne er broderet med ordet ”Revolution” med forskellige budskaber i form af patches med opsigtsvækkende symboler.

I marts 2018 blev Leyla Piedayesh, Lala Berlin, en af 17 kvinder hædret ved at få en Barbie modelleret sig i Mattels “Inspirerende Kvinder”-serie, i forbindelse med den ”International Women’s Day 2018”

Lala Berlin cashmere tørklæde

Et tørklæde er ikke bare et tørklæde. Et Lala Berlin tørklæde bliver produceret af materialet 100% cashmere. Cashmereuld stammer fra den tibetanske kashmirged, der kun lever under særlige klimatiske forhold i højlandet i Kashmir regionen mellem Indien, Pakistan og Kina. Kendetegnet ved ulden er, at den er meget let, lækker og blød. Kvaliteten af uldfibrene er desuden meget høj. Det betyder, at cashmere er særligt eftertragtet og deraf en dyr uld, fordi ulden findes kun i en begrænset mængde. Det faktum afspejles i prisen på et Lala Berlin cashmere tørklæde, der koster ca 2600,00 kr.

Det unikke ved cashmere uld er, at det meget slidstærkt og fleksible. Det betyder, at holdbarheden og dermed tørklædets levetid, er langt højere end eksempelvis et tørklæde af syntetiske materialer. Rent faktisk vil du opleve, at et cashmere tørklæde vil blive blødere og blødere med alderen samtidig med at det ikke vil begynde at krølle. Cashmereuld er desuden en naturlig, åndbar fiber, der giver en øjeblikkelig varme i modsætning til tørklæder af syntetiske materialer.

Lala Berlin triangle trinity classic

Lala Berlin tørklæder

Find et Lala Berlin triangle tørklæde her!

I 2006 blev Leyla Piedayesh inspireret af et billede af hollywoodstjernen Johnny Deep med et trekantet bomulds tørklæde. Tørklædet var efter hendes mening ikke luksuriøst nok. En ide og et design blev født. Det klassiske Lala Berlin triangel Trinity Classic er et trekantet kæmpetørklæde i cashmere, som er vævet i et kufiya-print.

Et kufiya print kendes også som keffiyeh, kafiyya, shemager, varierende efter religion eller folkeslag i Mellemøsten. Det er et traditionelt mellemøstlig hovedbeklædning uden nogen religiøs betydning. Det bæres ofte som hovedbeskyttelse mod sand, støv og solstråler. Herhjemme kender vi det som et partisantørklæde.

Kufiya-printet er grundstenen i Lala Berlin triangle trinity classic. Mønstret er meget grafisk og symmetrisk. Lala Berlin triangle trinity classic tørklæder kommer i en bred vifte af farver og håndtrykkede prints. Det betyder at der kan forekomme forskelligheder i printet, men det gør bare tørklædet endnu mere unikt. De klassiske tørklæder benævnes Alabastro, Flanella, Candy, Stradivari, Dune, Lubecca og City. Mens årstidens farver er repræsenteret i modellerne Shock, Carvi, Gelo, Inchiostro, Yacht, Ballerina, Peltro og Luna. På Lala Berlins  officielle hjemmeside:www.lalaberlin.com kan du finde alle modellerne.

Lala Berlin triangle trinity classic cashmere tørklæder er et fantastisk accessory fordi de kan bruges året rundt. De har en forbløffende evne til at forvandle ethvert outfit til et mere stilfuldt og trendy look. Faktum er at et trendy eksklusive Lala Berlin cashmere tørklæde ligger højt på min ønskeliste i år, og næste år, og næste år…

Hvordan binder man et tørklæde smart?

Hvis dit klædeskab prydes med et Lala Berlin triangle trinity classic cashmere tørklæde, så er her en video der viser, hvordan man kan binder et tørklæde på efter alle kunstens regler. Du vil med garanti blive overrasket over hvor mange muligheder der findes.

Videoen er fra mode bloggeren Wendy Nguyen fra Wendys Lookbook. Hun har opbygget en fanskare på over 500.000 følgere på sin YouTube kanal.  Videoen hedder ”25 måder at bære et tørklæde på 4,5 minutter” og den er på nuværende tidspunkt set over 32 millioner gange.

Såfremt du ønsker at se instruktionen i en langsom gengivelse, så findes der 3 videoer med en mere udførlig beskrivelse af, hvordan du kan bære tørklæderne og binder dem.

Et eksklusivt Lala Berlin cashmere tørklæde til kvinder er en investering, men samtidig er de super trendy, tidsløse og alsidige. De er fremragende til at give dit outfit det ekstra touch, hvad enten du bærer det om sommeren eller om vinteren. Lala Berlin cashmere tørklæder fås i mange forskellige farver og print. Du kan med sikkerhed nemt finde det design, der passer til din personlige stil og smag.

Prøv desuden at eksperimentere med hvordan du bærer og binder tørklædet, mulighederne er talrige. Forhåbentlig har denne artikel givet dig en ny inspiration til hvordan du kan bære et Lala Berlin cashmere tørklæde med stil. Hvis du en dag bliver den lykkelige ejer af et Lala Berlin cashmere tørklæde.

Skriv et svar

Skriv venligst en kommentar!
Skriv venligst dit navn her