Hunter gummistøvler tilbud til kvinder – Undgå at betale for meget

hunter gummistøvler tilbud

Hunter gummistøvlen (Hunter Wellies) blev oprindeligt produceret af virksomheden British Rubber Company. Senere blev den kendt som Hunter Boot Ltd. Virksomheden blev etableret i 1856 i Edinburgh, Scotland. Produktion af gummistøvlerne tog for alvor fart ved starten af Første Verdenskrig. Det skete fordi virksomheden fik en henvendelse fra det engelske forsvar om at konstruere en robust og praktisk støvle. Forsvaret ønskede en støvle, der kunne beskytte soldaternes fødder, ben og knæ mod vejrets lunefuldheder og krigens hårde betingelser. I løbet af krigen blev der produceret over 1 million par gummistøvler. Dermed blev fundamentet til nutidens succesfulde Hunter gummistøvler skabt.

I 1981 blev Diana fotograferet i et par Hunter-støvler i forbindelse med forlovelsen med prins Charles. De skotske Hunter gummistøvler oplevede en renæssance, og de velkendte gummistøvler kunne nu også spottes i de dyreste handels- og gågader i London

I 1986, blev Hunter Hofleverandør til HM Dronningen af England.

I 2005 mødte supermodellen og stilikonet Kate Moss op på den notorisk mudrede musikfestival i Glastonbury med et par sorte Hunter-gummistøvler. Umiddelbart efter eksploderede Hunter gummistøvlens popularitet, og den blev et modefænomen.

Hunter gummistøvler

Hunter gummistøvler produceres i et utal af variationer og stilarter: korte, lange og i stort set alle regnbuens farver. Den mest velkendte og traditionelle model er Hunter Original Tall. Den kendetegnes ved, at støvleskaftet er højt, hvilket yder en ekstra beskyttelse samtidig med, at de visuelt får benene til at se længere ud. Støvlen er produceret af vulkaniseret gummi, hvilket er en naturlig gummi af høj kvalitet. Gummistøvlen fås i stort set alle farver såsom sort, hvid, rød, osv. Normalprisen på et par Hunter Original Tall er omkring 1000 kr.

Såfremt du ønsker en lidt mere glamourøs og speciel Hunter gummistøvle model, har Hunter og skofirmaet Jimmy Choo sammen kreeret gummistøvler med bl.a. krokoprægning og leopardfor, der oser af alt andet end blot praktisk fodtøj på en regnvejrsdag. Men prisen afspejles også deraf, hvilket betyder, at prisen på et par nye gummistøvler fra Hunter/Jimmy Choo som regel ender på den anden side af 2000 kr.

På Hunter Boots officielle hjemmeside: www.hunterboots.com kan du finde Hunter’s modelprogram.

Test af Hunter gummistøvler

Der findes flere forskellige test af gummistøvler på nettet, men det kan varmt anbefales at se nærmere på Outdoorgearlab’s omfattende og dybdegående test af gummistøvler til damer: Du finder testen her: Test

Testen omfatter blandt andet Hunter Original Adjustable samt Ilse Jacobsen Long. Hunter Original Adjustable klarer sig lidt over middel i testen. Hunter Original Adjustable bliver bedømt højt på faktorer som stil og det slankende udseende samt vandtætheden. Mens den scorer mindre godt på faktorer som varme, komfort, fodfæste samt prisen.

Det er også værd at bemærke, at den danske Ilse Jacobsen Long model, som må betragtes som en direkte konkurrent, faktisk får en samlet lavere score end Hunter Original Adjustable modellen.

Hunter Gummistøvlen får også lidt kritik på flere fora på internettet fordi de flyttede produktionen fra Skotland til Kina i 2008. Kritikken går på, at kvaliteten af gummistøvlen er faldet i forhold til de gummistøvler, der blev produceret før 2008. Samtidigt påpeger flere købere, at de oplever noget hvidt på overfladen af deres Hunter gummistøvler, men det faktum er faktisk ikke en produktionsfejl men i stedet en naturlig reaktion fra naturgummiet, som støvlen er produceret af, og kan fjernes ved at følge Hunter købsanvisninger eller ved brug af Hunters plejeprodukter.

De bedste Hunter gummistøvler tilbud

Prisen på et par Hunter Original Tall er omkring 1100 kr. Men for den prisbevidste shopper kan det nemt lade sig gøre at finde Hunter gummistøvler tilbud. Hvis du leder efter Hunter gummistøvler på udsalg, så kan det anbefales at tjekke tilbudsaviserne fra de store supermarkedskæder, der af og til køber et stort restparti af Hunter gummistøvler hjem og sælger dem på udsalg til omkring 600 kr. Det er derfor en god idé at kigge tilbudsaviserne fra Bilka, Føtex og Rema 1000 igennem, inden du køber et par gummistøvler. Det kan også betale sig at kigge websitet www.eshoes.dk igennem for aktuelle kampagnetilbud på Hunter Gummistøvler til lave priser.

hunter orginal tall sort

Find Hunter Original Tall i sort til 796 kr her!

Den mest velkendte og traditionelle model er et par sorte Hunter Original Tall. Modellen kan i øjeblikket købes til kun 789,00 kr. Hvis du mere er til den navy farve så kan den ikoniske Original Tall støvle fra Hunter fås til samme fantastiske kampagnepris på kun 789,00 kr.

blå hunter

Find Hunter Original Tall i navy til 657kr her!

Korte Hunter gummistøvler tilbud

Hunter gummistøvler fås også i en kort model der er utrolig populære i bybilledet. De korte modeller har samme design og bliver produceret af samme materialer som de originale lange modeller.

hunter orginal kort i sort

Find Hunter Short Gloss her!

Det første fordelagtige tilbud vi har fundet, er Hunter original short gloss w i sort, hvilket betyder at støvlen har en glans effekt. Prisen på denne korte model med glans er 1195,00 kr.

hunter chelsea

Find Hunter Chelsea model sort her!

Det sidste Hunter gummistøvler tilbud er en Hunter Chelsea model. Det er en kort model med et med et moderne city-look, denne model er almindelig sort (black) og uden den glansfulde effekt(gloss). Den har samme design og bliver produceret af samme materialer som de originale lange modeller, eneste forskel er at længden af skaftet er kortere på gummistøvlen end de lange modeller.

Falske Hunter gummistøvler

Da Hunter gummistøvler er en kendt og dyr mærkevare, bliver deres gummistøvler forfalsket. De forfalskede modeller er meget plasticagtige, og finishen er dårlig. Derfor er der god grund til at være påpasselig, hvis du støder på priser på Hunter gummistøvler, der ligger langt under normalprisen.

Der findes et par gode tommelfingerregler, når du skal købe Hunter gummistøvler på tilbud:

  • Originale Hunter gummistøvler har Hunter logo på forsiden af støvlerne. Logoet skal have fede, sorte blokbogstaver på en hvid rektangulær etiket med røde grænser. Logoet skal kunne ses tydeligt og være letlæselig, uden slørerede linjer og falmede farver. Sølvspændet på siden af gummistøvlen bør også have en Hunter logo ætsning.hunter logo front
  • Ægte Hunter støvler er produceret af høj kvalitet vulkaniseret naturgummi. Ydersålen er dekoreret med et zig-zag mønster og dybe slidbaner for bedre at kunne stå fast på våde overflader. Indlægssålerne er optimeret ud fra et ortopædisk design, så gummistøvlen skal føles behagelig at have på.hunter slidbaner
  • Et andet kendetegn for Hunter gummistøvlen er vægten. En ægte Hunter gummistøvle er produceret i højkvalitets gummi, og derfor føles den tung. De falske modeller er produceret af billigt gummi, og derfor vejer de meget mindre. Finishen på ægte Hunter gummistøvler er også mere glat og dejligt at røre ved, mens gummiet på en falsk model er mere groft og mere plasticagtig.

Hvor kan man købe Hunter gummistøvler?

Det anbefales altid at finde Hunter gummistøvler tilbud hos betroet online webshops. Tjek eventuelt trustpilot og se hvad andre online shoppers brugeroplevelser er hos den pågældende webshop. Ukendte webshops, der sælger Hunter gummistøvler til langt under normalprisen på ca. 1000 kr. bør få dine alamklokker til at ringe. Søg på webshoppens navn på google.com, hvis du har en mistanke eller fornemmelse af, at der er noget galt, eller besøg Hunters officielle webshop: www.hunterboots.com og sammenlign modeller og priser, hvis du er det mindste i tvivl, om den Hunter gummistøvlemodel, du påtænker dig at købe, er ægte eller falsk.

Hunter gummistøvlen er i dag et velkendt modebrand med rødder tilbage til Første Verdenskrig. I dag er den en del af nutidens mode og livstil. Hunter gummistøvlen vil for de fleste stadigvæk være et stykke uundværligt praktisk fodtøj. Mens den for andre vil blive brugt som et trendy stykke fodtøj. Faktum er, at Hunter gummistøvlen holder fødderne tørre og behagelige, mens man bevarer en god funky stil, uanset om man bruger gummistøvlen i skovens vandpytter, power shopping på brostenene eller i det trendy cafémiljø.

Skriv et svar

Skriv venligst en kommentar!
Skriv venligst dit navn her