Gul regnjakke – Den klassiske gule regnjakke er på mode igen!

Billede af flere gule regnjakker

Regnvejr kan have sin charme. Mange elsker den specielle, forfriskende duft af et regnvejr. Samt den medfølgende hyggelige stemning, et regnvejr skaber i gadebilledet, haven eller skoven. Andre frygter at blive en omvandrende regnvejrsdagskatastrofe med løbende makeup, ødelagt frisure, gennemblødt tøj krydret med duften af våd hund.

Næste gang DMI lover regnvejr det meste af dagen, eller du falder i bagholdsangreb af et regnvejr, så prøv at løfte blikket op og betragt gadebilledet og gadens virvar af mennesker. I storbyerne vil gadebilledet være præget af triste og få farveglade regnjakker, men hvis du kigger godt efter, vil du hurtigt spotte hyggesprederen over dem alle – en gul regnjakke.

Klassisk gul regnjakke

Den klassiske gule regnjakke har fået et comeback i modebilledet. De smarte regnjakker til kvinder i farven gul er blevet gadens hotte trend blandt regnfrakkerne.

Den lidt ældre generation forbinder en klassiske gul farve på en regnjakke med en gul fisker regnfrakke eller regnjakker for søens folk, der i generationer har brugt den gule farve på regntøjet, som en ekstra sikkerhed på havet, hvis de skulle falde overbord. Mange i den yngre generation associerer en retro gul regnfrakke med en tur ned ad ”memory lane”, hvor man i børnehaven tumlede rundt i sin knaldgule regnfrakke i sandkassen med røde vanter på.

Den klassiske gule regnjakke har også fået tøjproducenterne og designernes bevågenhed, hvilket betyder, at de gule regnjakker kommer i en bred vifte af stilarter, fra basale regnsæt til håndsyede designerregnjakker.

De billige gule regnfrakker kan fås fra priser på 250 kr. på nettet og i outlet butikker etc. Det er vigtigt, at du ser dig godt for og ikke køber regnfrakker, der er produceret i blød PVC-plast med ftalater, fordi tøjet kan være hormonforstyrrende og kræftfremkaldende.

Billig gul regnfrakke

Før du køber en regnfrakke, bør du gøre dig nogle overvejelser over dets funktioner og dit behov. Kvalitet og pris hænger ofte sammen. Afhængig af dit behov og hvor tit du påregner at anvende din regnfrakke kan det faktisk godt lade sig gøre at finde en billig gul regnfrakke, uden at du får lommesmerter.

En af de billigste gule regnfrakker er af mærket Tretorn og den er fremstillet i vind- og vandtætte materialer med svedsede sømme. Svedsede sømme, betyder at stoffet er smeltet sammen i stedet for syninger. Vandsøjletrykket er angivet til ca 3.000 mm hvilket betyder, at regnjakken kan klare et kraftigt dansk regnvejr. Såfremt du forventer at anvende dit regntøj meget og opholde dig i længere tid i regnvejr, bør du nok overveje at finde en anden model, med et vandsøjletrykket på mindst 5000 mm.

Regnjakken har en justerbar hætte, to udvendige lommer. Ærmerne kan knappes hvilket er en fordel, hvis man eksempelvis cykler, så ærmerne ikke kravler op under cykelturen. Prisen på denne billige gule regnfrakke er kun 595,00 kr. hvilket er en fantastisk pris.

tretorn gul regnjakke

Tretorn gule regnjakke til 595,00 kr!

 

Rains regnjakke gul

En af de andre danske regntøjsproducenter, der har genoplivet den gule regnjakke uden at gå på kompromis med kvalitet og materialer, er den danske virksomhed RAINS. Deres klassiske gule regnjakke er produceret af 50 pct. polyester og 50 pct. af plasttypen polyurethan (PUR). Materialerne gør regnjakken lettere end de gamle modeller samtidig med, at den yder den samme beskyttelse. Jakkerne leveres desuden med to skjulte lommer, og justerbar hætte med cap.

En ekstra vigtig detalje er regnjakkens regntætte udluftningsmuligheder under armene og på ryggen. Fordelen med udluftningsfunktionerne er, at når du bevæger dig, så vil overskudsvarmen fra kroppen transporteres væk, sådan at du ikke bliver våd, klam og svedig indvendig fra samtidig med, at regnen holdes ude.

RAINS’ gule regnfrakke er et glimrende valg til prisen, hvis du er på jagt efter en klassiske gul regnjakke. En gul regnjakke fra RAINS koster 700,00 kr. Du kan læse meget mere om Rains i artiklen:xxxx

rains regnjakke gul

Find den gule RAINS regnjakke her!

 

Ilse Jacobsen regnjakke gul

Ilse Jacobsen Hornbæk er et meget succesfyldt dansk mærke som de fleste modebevidste danske kvinder kender. Mærket er skabt af designeren Ilse Jacobsen og med base i Hornbæk. Ilse Jacobsen Hornbæk blev lanceret i begyndelsen af 1993, og har siden hen vokset sig til et succesfyldt internationalt brand. Ilse Jacobsen Hornbæk er især blevet kendt for sit sortiment indenfor eksklusive gummistøvler og regnjakker.

Denne Ilse Jacobsen Guld regnfrakke oser af dansk kvalitet og design. Bemærk venligst at farven betegnes som Guld, der er en mere mørkegul nuance end andre gule regnfrakker. Denne guld regnjakke er produceret af polyester indvendigt og plasttypen polyuretan (PUR) udvendigt. Jakken er en lang model, der går til lige under knæet. Den har en aftagelig hætte, som er fastspændt med en læderstrop. Den har desuden en tovejs-lynlås foran, sidelommer med klap og knaplukning ved håndleddene.

Ilse Jacobsen Guld regnfrakke er et godt valg, hvis du ønsker en kvalitets regnjakke med høj komfort og et flot design. Denne Gul regnjakke fra Ilse Jacobsen koster 950,00 kr.

Ilse Jacobsen guld regnfrakke

kommer snart!

Danefæ gul regnfrakke

En regntøjproducent, der virkelig har fanget den skandinaviske enkelthed med sine stilfulde regnjakker er det danske tøjmærke Danefæ. Danefæ blev grundlagt i 2004 og opnåede hurtigt succes med deres lange, praktiske, og cool regnjakke design. Danefæ er i dag et særdeles velkendt og populært tøjmærke, der oser af dansk kvalitet og design.

Danefæ’s klassiske regnjakke model Gritt Parka i gul farve er syet i et meget slidbart materiale og alle sømmene er tapede for at holde regn eller sne ude. Regnjakken kan modstå et vandpres på op til 8000 mm. Det betyder, at jo større vandpres regnjakken kan klare, desto mere vandtæt er den. Et vandpres på 8000 mm er en høj værdi, hvilket betyder at regnjakken er særdeles velegnet til vores lunefulde nordiske klima.

Regnfrakken har en 2-vejs lynlås, hvilket gør det nemt og behageligt at cykle eller foretage sig andre fysiske aktiviteter. Regnjakken har velcrostrips ved håndleddene og snører i hætten og taljen. Desuden har den store lommer på fronten samt skrå brystlommer og en hætte med en praktisk, lille skærm.

Danefæ’s gule regnjakke er et glimrende valg, hvis du ønsker en kvalitets regnjakke med høj komfort og mange funktioner. En gul regnjakke fra Danefæ koster 1200,00 kr.

Danefæ gul regnjakke

Kommer snart!

Stutterheim regnjakker

Stutterheim Regnjakker. Regnfrakken over dem alle. Et mærke med en historie og en vision. En historie der begyndte med en genoplivet kærlighed til en af bedstefars gamle regnfrakker og erindringerne om dens brug i den stockholmske skærgård. En vision om at producere regntøj i en moderne udgave af den klassiske stil, hvilket i dag har resulteret i en svensk succeshistorie grundlagt af Alexander Stutterheim. Regntøjet produceres i den svenske by Borås og forhandles kun i nøje udvalgte high-end stormagasiner samt få webshops.

Den klassiske, stilfulde gule regnfrakke fra Stutterheim kommer i to varianter – Arholma Gul og Stockholm Gul. Arholma Gul er topmodellen.” Ingen Gore-Tex . Ingen velcro . Ingen masseproduktion. Og ingen stropper eller snore dinglende fra hver søm. Mød Arholma – den sidste regnfrakke du nogensinde har brug for” – sådan lyder produktsloganet for Arholma.

Arholma er en unisex model, men det behøver du ikke fortælle din mand eller kæreste, hvis du ønsker at beholde den for dig selv. Regnfrakken er håndsyet, vind og vandtæt og meget stilfuld. Arholma er lavet i en gummibelagt bomuldsstof med en eksklusiv foring i bomuld/viskose. Den har regntæt ventilation under armene, og de håndsyede sømme er tapede, således regnen ikke kan trænge gennem sømmene. Der er både to lommer udenfor og to inderlommer. Hætten har en speciel form, der gør det nemt at kigge til siden, så du nemmere kan se biler, cyklister og misundelige blikke. Hver enkelt regnfrakke er kvalitetskontrolleret, nummereret og signeret på et label i nakken af den pågældende syerske, hvilket giver mærket Stutterheim charme og sjæl.

Stutterheim Stockholm gul regnfrakke

Stockholm Gul er en lidt billigere version af Arholma- modellen. Den har et lidt mere råt og slankt snit end Arholma-modellen, men den er stadig produceret i en meget høj kvalitet, der kendertegner Stutterheim. Den stilfulde Arholma Gul model koster ca. 4100,00 kr, og kan findes på www.stutterheim.com , mens modellen Stockholm Gul kan erhverves for ca 1600,00 Dkk.

gul regnjakke Stutterheim model Stockholm

Find den gule stutterheim regnjakke her!

Uanset hvilken gul model du har i dit klædeskab eller på ønskelisten, så er den klassiske gule regnfrakke cool og trendy. Den gule farve er energisk og opløftende, og man kan kun blive glad, hvis man spotter en gul regnfrakke på en regnvejrsdag. Den klassiske gule regnfrakke er hyggesprederen over alle regnfrakkerne og et stilsikkert valg næste gang, du skal købe en regnfrakke.

1 KOMMENTAR

Skriv et svar

Skriv venligst en kommentar!
Skriv venligst dit navn her